Koirakoulu

Koti
Ohjaajat
Tilat
Koirakoulun säännöt
Kurssit
Kuvagalleria

Yhteystiedot


Koirakoulun säännöt


Turvallisuus:

Omien koirien ja muiden lemmikkien tuominen ratsastuskoulun alueelle on kielletty aina paitsi aikataulutettujen koirakurssien aikana.

Koira tulee pitää kytkettynä koko alueella olon ajan ellei kurssin vetäjä ohjeista toisin koulutustilanteessa.

Autojen parkkipaikkaan rajoittuvassa tarhassa ulkoilee ratsastuskoulun 17 hevosen lauma joka osaa tarvittaessa puolustaa reviiriään. Varmistathan siis vahinkojen välttämiseksi että koirasi on kytketty jo ennen autosta ulos päästämistä.

Suosittelemme tutustumista ratsastuskoulun turvallisuusohjeisiin ja järjestyssääntöön ennen alueelle saapumista osoitteessa http://www.oulunsalonratsastuskoulu.fi/turvallisuusohjeet.html. Ohjeita noudatetaan soveltuvin osin myös koirakurssien aikana, muun muassa:

  • Koko ratsastuskoulun alueella on tupakointi ehdottomasti kielletty muualla kuin merkityssä tupakointipaikassa.
  • Ratsastuskoulun alueella oleskelu päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
  • Ulkoilutarhoihin meno on kielletty muilta kuin henkilökunnalta.
  • Autot ja polkupyörät tulee pysäköidä omille parkkipaikoilleen. Vältäthän ylimääräistä auton kaasuttelua ja äänimerkin käyttämistä.
  • Mikäli mukanasi tulee pieniä lapsia huolehdi heidän turvallisuudestaan. Tallin pihalla on lapsille leikkialue – ethän kuitenkaan jätä lastasi valvomatta.

Koirat ovat omistajiensa vastuulla koko kurssin ajan. Koirakoulu ei ole vastuussa mahdollisesti sattuneista vahingoista. Ohjeiden vastainen toiminta saattaa aiheuttaa korvausvastuun. Koirakoulu ei vakuuta kursseille osallistuvia ihmisiä eikä koiria, muista siis huolehtia vakuutuksista ennen kurssin alkua.

Kurssien vetäjillä ja ratsastuskoulun henkilökunnalla on oikeus poistaa ratsastuskoulun alueelta henkilö joka epäasiallisella käytöksellä tai muulla tavoin häiritsee toimintaa tai vaarantaa yleisen turvallisuuden.

Maksut ja osallistuminen:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova.

Koiran tulee olla madotettu ja rokotettu eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaisesti.

Kurssi maksetaan kahdessa erässä. Ohjeet varausmaksun ja osallistumismaksun loppuerän maksamiseen saat ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Ulkoiluta koira ennen pihaan tuloa. Ratsastuskoulun alueella ja alueelle johtavan tien varrella tarpeiden tekeminen on kielletty. Pikkupennuille sattuvat vahingot toki ymmärrämme, pidäthän kakkapussin mukanasi. Roskiksen löydät maneesin oven vierestä.

Narttukoira ei voi osallistua kurssille juoksun aikana. Kesken kurssin alkanut juoksu ei oikeuta kurssimaksun palautukseen.

Ilmoittamatta kurssilta pois jääminen ei ole peruutus vaan asiakas on velvoitettu maksamaan kurssimaksun.

Yksi perheenjäsen on tervetullut seuraamaan koulutusta (teoriatunnille ei valitettavasti mahdu mukaan kuunteluoppilaita).

Scaran Pelisäännöt